עוף מטוגן פסיון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן פסיון. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. אם יש לך חלב, חצאי חזה פסיון, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון עם ברוסקטה, ו פסיון א לה רוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים את החלב והחומץ. טובלים את פרוסות הפסיון בתערובת החלב והחומץ, ואז לוחצים על שני הצדדים בפירורי הקרקר למעיל.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הפסיון בשמן החם על 5 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.