עוף מטוגן קל ופריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן קל ופריך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 798 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תיבול עוף, עוף, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו בתנור קל-עוף מטוגן, עוף מטוגן פריך, ו עוף מטוגן פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה לערבב יחד את החמאה, רוטב חם ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את חלקי העוף והופכים למעיל לחלוטין. לכסות ולשרות במקרר במשך 30 דקות עד 2 שעות.
במחבת עמוקה בעלת תחתית כבדה, מחממים את שמן הקנולה מעל חום בינוני-גבוה ל-350 מעלות פרנהייט.
שים את הקמח בתבנית אפייה רדודה או צלחת עוגה, מערבבים בסודה לשתיה, תיבול עוף, פלפל קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
עבודה ב 2 קבוצות, לנער את החמאה עודף ולשים את חתיכות עוף לתוך תערובת קמח, ציפוי ביסודיות. בזהירות להוסיף אותם, בקבוצות, שמן חם ומטגנים עד חום זהוב מבחוץ ומבושל דרך, על 5 עד 7 דקות.
הסר מן השמן לנקז על מגש גיליון נייר מרופד.
מעבירים לתבנית אפייה עם מתלה ואופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר מגש הגשה לשרת.