אם יש לך חתיכות עור על עוף, קורנפלור, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, תפוחי אדמה מתוקים וכרובית עם מנגל עוף ושמיר-מלפפון סלט אטריות, ו עוף מנגל מזוגג סויה מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסוכר החום, רוטב סויה, סאקה או שרי, ושום בשקית פלסטיק resealable גדול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיף את העוף, לאטום את התיק (לחיצה על כל אוויר עודף), ולהפוך למעייל את העוף באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
מניחים את כל המרכיבים למעט קורנפלור-תערובת מים בסיר קטן ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד שהרוטב צמצם לכ -1 1/4 כוסות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תערובת קורנפלור, מקציפים לשלב, ומבשלים עד שהרוטב התעבה, על 1 דקה. מחלקים את הרוטב שווה בין 2 קערות קטנות; להפריש 1 קערה להגשה והשני להבריש על העוף בזמן שהוא מבשל על grill.To גריל ומגישים:כאשר מוכן גריל, להסיר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני (כ 177° עד450).כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר את העוף מן השק ומניח אותו על הגריל (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף, לכסות את הגריל, ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש למטרה זו. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולבריש את העוף, ולהמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 74° והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (על 25 עד 30 דקות זמן בישול כולל).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר מגש נקי, מפזרים את זרעי שומשום קלוי, ומגישים, עובר את הקערה הנותרת של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)