עוף מתובל בדבש
עוף מתובל דבש ארז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, קינמון טחון, חרדל דיז'ון אפור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו ארז מפוצל פילה סלמון טרי עם רוטב חמוציות מתובל, עוף ים תיכוני עם קרשים, ו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול קרשים ארז במים,הנחת משקל על גבי כל קרש כדי לשמור אותו שקוע. להשרות 4 שעות.
הסר קרשים מן המים; מברשת צמרות של קרשים עם שמן.
מניחים 2 חזה עוף על כל קרש.
מניחים על באח של גריל; מכסים עם מכסה.
גריל 30 דקות. בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו עד מעורבב.
להזמין תערובת רוטב 1/2 כוס כדי לשרת עם עוף מבושל.
מברשת עוף באופן שווה עם חצי מתערובת ההלבשה הנותרת. גריל 30 עד 45 דקות. או עד עוף נעשה (165F), צחצוח מדי פעם עם נשאר תערובת ההלבשה.
הסר עוף מגריל; להשליך קרשים.
להסיר ולהשליך עצמות מעוף.
מגישים עם תערובת רוטב שמורות.