עוף מתובל הודי
עוף מתובל הודי דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. גשו לסופר וקנו שקדים, צימוקים זהובים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו עוף מתובל הודי, עוף מתובל הודי, ו עוף מתובל הודי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 F. שוטפים את ירכיים העוף ומייבשים.
חותכים כל ירך לשניים. מתבלים את החלקים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול או מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות לכל צד.
מוסיף את הבצל, גזר, ושום ומבשלים 1 דקה.
יוצקים את המרק ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הקינמון, הג ' ינג ' ר, ואת שאר המלח והפלפל. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף ביוגורט. מערבבים בצימוקים, שקדים, אורז ועוף משחימים.
העברה לתבנית אפייה משומנת 8 על 11 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר. אם באמצעות פילו, חמאה צמרות 6 גיליונות, מחסנית אותם על גבי אחד את השני, ומניחים על התבשיל, דפוס כדי להתאים. אם לא באמצעות פילו, לכסות את התבשיל בנייר כסף.
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.