עוף מתחת ללבנה עם עשבי תיבול טריים ורוטב שום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף מתחת ללבנה עם עשבי תיבול טריים ורוטב שום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, צמרות פטרוזיליה, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: 30 דקות שום-פטרוזיליה עוף מתחת ללבנה, עוף בגריל מתחת ללבנה עם לימון, שום ורוזמרין, ו עוף ברוטב שום ועשב.
הוראות
מבשלים 8 שיני שום במים רותחים 2 דקות.
הוסף הנותרים 4 שיני שום הבא 6 מרכיבים. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן, מיזוג עד צורות רוטב עבה. מתבלים במלח. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
העברה לקערה; כיסוי וצינה.
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
להוסיף 1/2 כוס רוטב ולהפוך מעיל באופן שווה. צמרמורת לפחות 1/2 שעה ועד 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה).
מניחים עוף, צד עור למטה, על גריל. למעלה כל חתיכה עם 1 לבנים עטופות בנייר כסף. גריל עד העור הוא חום זהוב פריך, על 5 דקות.
הסר לבנים. הפוך עוף מעל; גריל עד מבושל דרך, על 5 דקות. תארגן עוף על מגש. כפית קצת רוטב נגמר.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.