עוף סאטיי מוקפץ עם אפוני שלג וכוסברה
עוף סאטיי מוקפץ עם אפונה שלג וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 444 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, שום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מערבבים ומטגנים עם ברוקולי אפונה הצמד + וידאו, עוף מוקפץ עם אספרגוס ואפונה שלג, ו בייקון, עוף ואפונה מוקפצת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חמאת בוטנים, רוטב סויה, מיץ ליים, מרק, סוכר, וחלב קוקוס.
חותכים את העוף לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף, צ 'ילי, ג' ינג ' ר ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא זהב, על 5 דקות.
מוסיפים את אפונה שלג ברוקולי ומבשלים עד הירקות הם פשוט רך, על 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הבוטנים ומבשלים עד שהתערובת התעבה מעט והעוף בישל, כ -3 דקות.
מגישים מעל אורז מבושל, אם תרצה.טיפ: אתה יכול בקלות להחליף בשר או שרימפס עבור העוף במתכון זה. עבור בשר בקר, בצע את אותם כיוונים. עבור שרימפס, לבשל את כל הירקות, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס, לבשל במשך 1 דקה או עד ורוד, להוסיף את רוטב בוטנים, ולסיים את המתכון משם.