עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה
עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 271 אוהדים. אם יש לך פלוס 1 כף עלי מרווה, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: לפת תפוחים מזוגגת סיידר עם מרווה ובייקון, עוף סיידר מטוגן עם תפוחים וכרוב, ו רגלי עוף מטוגנות עם סיידר, תפוחים וחרדל.
הוראות
לטפוח רגלי עוף יבש עם מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
חום שמן בתנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון.
מניחים עוף לסיר, צד העור למטה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 5 דקות (השתמש במסך שמן אם להתיז). להתהפך ולבשל עוד 3 דקות.
להעביר עוף לצלחת ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב, עד רק התרכך קרמל, על 5 דקות.
מעבירים תפוחים לקערה ושמורה.
מוסיפים בייקון וצלצלי שאלוט לסיר ומבשלים עד שאלוט יש התרככו ובייקון שניתנו אך לא crisped, על 3 דקות (להפחית את החום אם בראונינג מהר מדי).
להקציף סיידר, גירוד חתיכות השחמה בתחתית הסיר.
לטאטא חרדל, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. עוף נסטלה (צד עור למעלה) וזרעי מרווה לתוך נוזל, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות עד שהעוף מבושל דרך ומכרז מאוד, כ -40 דקות (להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה).
להקציף קרם לתוך בישול נוזלי ומבשל 1 דקה.
להעביר 1/2 כוס של נוזל בישול לקערה קטנה לטאטא בקמח, ואז לחזור לסיר. מביאים לרתיחה להתעבות. מערבבים תפוחים ומרווה קצוצה, ומתבלים לפי הטעם.
מגישים עם פירה או אטריות ביצים.