עוף סקרפרילו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף Scarpariello יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך 4 פלפל דובדבן בחומץ, שיני שום, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף Scarpariello, עוף Scarpariello, ו עוף Scarpariello (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוץ כל ירך במחצית (או לשלישים אם גדול) על פני העצם עם סכין קצבים או סכין כבדה חדה. לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף sauté ב 2 קבוצות, מתחיל צדדים העור למטה, מפנה מדי פעם והתאמת חום כדי לשמור מפני שריפה, עד מבושל דרך משחימים היטב על כל הצדדים, 10 עד 12 דקות (להוסיף עוד שמן כף למחבת עבור אצווה שנייה).
להעביר עוף מבושל עם מלקחיים לצלחת ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מוסיפים שמן כף הנותרים ומבשלים בצל, פלפלים ופלפלי דובדבן (לפי הטעם) על אש מתונה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומרק ומרתיחים, חשופים, עד שרוב הנוזל מתאדה, כ 4 דקות.
מוסיפים עוף (עם כל מיצים שנצברו על הצלחת) ופטרוזיליה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מחומם דרך, ואז מתבלים עם מלח.
* אם אתה לא יכול למצוא פלפל דובדבן, תחליף 1/4 כפית פתיתי פלפל אדומים חמים יבשים, שבו אתה יכול להוסיף יחד עם השום.