עוף עגבניות שמנת
עוף עגבניות שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 419 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חמאה, אורגנו, רסק עגבניות ללא תוספת מלח, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. נסו עוף בקארי עגבניות שמנת: עוף טיקה מסאלה, עוף עגבניות שמנת, ו עוף עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים את השום והבצל המיובש עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות; מכניסים את חצאי חזה העוף למחבת החמה, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, המיצים מתבהרים, והעוף משחים, בערך 8 עד 10 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז חזה עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
מקציפים את רסק העגבניות עם השמנת בסיר על אש בינונית-נמוכה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים פנימה את הטימין, המורן, האורגנו ורוטב השום הצ ' ילי. מתבלים לפי הטעם במלח.
יוצקים את תערובת הרוטב על העוף, ומערבבים את הרוטב במחבת כדי להמיס את החמאה, המיצים וחתיכות הטעם השחומות לרוטב.
מגישים עוף ברוטב, זרועים גבינת מוצרלה.