עוף על האש
עוף ברביקיו דורש על 9 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא מיץ לימון, אורגנו, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף ברביקיו Stovetop: עוף ברביקיו עסיסי, אין צורך גריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יש לשטוף חצאי עוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים עוף בקערה גדולה או צלחת אפייה, מעיל עם רוטב איטלקי העונה באופן שווה עם תיבול ברביקיו של נילי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר את העוף כדי להשרות במקרר לילה.
אם בישול בפנים: קח את העוף מהמקרר ומברשת עוף עם רוטב ברביקיו של נילי.
מניחים לתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 45 דקות.
אם צליה בחוץ: שלושים דקות לפני שאתה מוכן לבשל, לקחת את העוף מחוץ למקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. מחממים את הגריל לטמפרטורה בינונית, על 275 מעלות f רצוי מעל היקורי ופחם.
מניחים את חצאי העוף על הגריל, צד הבשר למטה. מכסים גריל ומבשלים כ -50 דקות. להפוך את העוף ולתת לו חום עד שהעוף הופך לזהב, על 15 עד 20 דקות. הכנף ומקל התיפוף צריכים להיות עדינים מאוד ויהיה בקלות למשוך את המפרקים.
מברישים את העוף ברוטב ברביקיו של נילי במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, למעט שמן ומלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.