קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

עוף על האש

עוף על האש
עוף ברביקיו דורש על 9 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא מיץ לימון, אורגנו, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף ברביקיו Stovetop: עוף ברביקיו עסיסי, אין צורך גריל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש לשטוף חצאי עוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים עוף בקערה גדולה או צלחת אפייה, מעיל עם רוטב איטלקי העונה באופן שווה עם תיבול ברביקיו של נילי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר את העוף כדי להשרות במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
רוטב איטלקירוטב איטלקי
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
אם בישול בפנים: קח את העוף מהמקרר ומברשת עוף עם רוטב ברביקיו של נילי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
5
מניחים לתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אם צליה בחוץ: שלושים דקות לפני שאתה מוכן לבשל, לקחת את העוף מחוץ למקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. מחממים את הגריל לטמפרטורה בינונית, על 275 מעלות f רצוי מעל היקורי ופחם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים את חצאי העוף על הגריל, צד הבשר למטה. מכסים גריל ומבשלים כ -50 דקות. להפוך את העוף ולתת לו חום עד שהעוף הופך לזהב, על 15 עד 20 דקות. הכנף ומקל התיפוף צריכים להיות עדינים מאוד ויהיה בקלות למשוך את המפרקים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברישים את העוף ברוטב ברביקיו של נילי במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
9
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, למעט שמן ומלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול ברביקיו של ניליתיבול ברביקיו של נילי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2תרנגולות (או 4 עצמות בשדיים עוף שלם) חצוי לאורךתרנגולות (או 4 עצמות בשדיים עוף שלם) חצוי לאורך1חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל טחוןחרדל טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל טחוןחרדל טחון12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים11 כף אורגנו מיובשפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות Hullabaloo זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
2012 Hullabaloo מציג ניחוחות של בויזנברי, שוש ופלפל לבן על האף, עם טעמים מובנים היטב של דובדבן בר, אוכמניות, קולה ופרי פטל שולט החיך ומסתיים עם קורטוב נחמד של תבלין על הגימור. יין זה ימשיך להזדקן בחינניות במשך 5-7 השנים הבאות.