עוף עם ברביקיו-רוטב בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב ברביקיו בורבון. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף בגריל ברוטב ברביקיו בורבון קנטאקי, כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון, ו רוטב ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים בורבון למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר את הבורות משחימים. מבשלים עד תערובת בורבון מופחת 2 כפות (כ 5 דקות).
מוסיפים מרק ורוטב ברביקיו; מבשלים עד תערובת מרק מצטמצם 1/2 כוס (כ 3 דקות).