עוף עם זיתים, בצל מקורמל, ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1259 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פפריקה הונגרית, יין, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף עם זיתים, בצל מקורמל ומרווה, שוק עגל עם בצל קרמל ומרווה, ו הודו צלוי מרווה עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף עוף; לטפוח יבש. סדר על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מערבבים כמון, מלח, פפריקה, וכורכום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים על שני הצדדים של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
בואו לעמוד בזמן הכנת בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תוסיף את כל הבצלים. Sauté עד זהב חיוור, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מערבבים בדבש. Sauté עד בצל הם חום עמוק, על 15 דקות. כבה את החימום. להטות מחבת, דוחף בצל כלפי מעלה ומאפשר שמן לבריכה בתחתית. מניחים בצד 1/3 בצל כוס עבור פילאף. באמצעות כף מחוררת, להפיץ בצל שנותר באופן שווה במחבת צלייה גדולה. מילואים מחבת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שמן חום שמורות במחבת מעל חום בינוני גבוה. עובד בקבוצות, עוף חום, כ -5 דקות לכל צד. סדר עוף, צד העור למעלה, בשכבה אחת על בצל במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף 1/2 כוס יין למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
בואו לעמוד עד עצירות מבעבע.
13
מוסיפים את היין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה; להרתיח עד מופחת 2 כוסות, גירוד חתיכות, על 9 דקות. טאק מרווה, שאלוט, שום, ועלי דפנה בין רבעי עוף.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מפזרים פלפל. תערובת היין נגמרה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עוף 30 דקות. לחשוף; מפזרים זיתים על עוף. תרטיב עם מיצים. חזרו לתנור, חשפו והמשיכו לאפות עד שהעוף יהיה רך, יצוף 2 פעמים נוספות, כ-35 דקות.