עוף עם חמאת לימון איטלקי מדהים
עוף חמאת לימון איטלקי מדהים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, פטריות, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק עגבניות איטלקי מדהים, חטיפי לימון למיקרוגל מדהימים, ו לימון עוף איטלקי עם אטריות.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את היין ומיץ לימון לסיר על אש בינונית. מבשלים ברתיחה נמוכה עד שהנוזל מצטמצם ב-1/
מערבבים בקרם, ומבשלים עד שהוא מתעבה. בהדרגה להוסיף את החמאה 1 כף בכל פעם לרוטב, ערבוב עד משולב לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.
כדי להפוך את העוף, שמן חום ו 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. בקערה, מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל. עוף מעייל קל עם תערובת קמח. ללא צפיפות, בזהירות במקום עוף בשמן חם. (במידת הצורך, לבשל בקבוצות.) מטגנים עד מבושל דרך חום זהוב משני הצדדים.
הסר את העוף למגבות נייר. מערבבים את הבייקון, פטריות, ארטישוק, צלפים לתוך השמן; לבשל עד הפטריות רכות.
חותכים את חזה העוף לרצועות בגודל ביס, ומחזירים אותם למחבת. מערבבים חצי מרוטב חמאת לימון לתוך תערובת העוף.
כדי לשרת, מניחים פסטה בקערה גדולה. מערבבים את תערובת העוף לתוך הפסטה. תטעם, ותתאים תבלינים. מערבבים ברוטב חמאת לימון נוסף לפי הצורך. לזרוק היטב, ומקשטים עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.