עוף עם מרק יין אדום
עוף עם מרק יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, קמח, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מולים במרק עגבניות-יין, מולים עם מרק יין עגבניות, ו מולים במרק זעפרן ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, לארגן עוף מקלות תיפוף, גזר, ובצל בשכבה אחת בתחתית 2 מחבתות broiler או מחבתות קלייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפוך עוף מעל; לסובב מחבתות על מדפים תנור.
אופים 30 דקות או עד השחמה.
להעביר עוף וירקות ל 6 ליטר stockpot. בזהירות להשליך טיפות מחבתות מטאטאים, משאיר חתיכות השחמה.
Place 1 broiler pan on stovetop; הוסף 2 כוסות יין למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת חום; מבשלים 2 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. בזהירות לשפוך תוכן של מחבת broiler לתוך stockpot. חזור על הנוהל עם מחבת broiler הנותרים 2 כוסות יין.
להוסיף יין שנותר, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה כדי stockpot; להביא לרתוח על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים בעדינות 2 שעות, ברפרוף קצף ושומן מפני השטח מדי פעם. מסננים מרק דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. להשליך מוצקים. כיסוי וצינה מרק במשך 8 שעות או לילה. רזה מוצק שומן מפני השטח של מרק; להשליך שומן.
כדי להכין עוף, לחמם סיר גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף רבעי עוף למחבת; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת. נגב טפטוף ממחבת עם מגבות נייר.
מוסיפים רבעי עוף, פטריות ומרק למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה.
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.
תערובת מרק מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1 1/2 כוסות (כ 25 דקות).
מערבבים קמח וחמאה, ערבוב עם מזלג עד צורות משחה.
מוסיפים תערובת קמח למחבת, ערבוב עם מקצף; מבשלים 4 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים במלח ופלפל. רוטב כפית על עוף; מפזרים פטרוזיליה.