קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו

עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו
עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1361 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם צנוברים, חמוציות, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם פירות יבשים וצנוברים, סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים, ו קוסקוס מתוק עם אגוזים ופירות יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף בקערה בינונית ומוסיפים את שמן הזית, כמון, מלח, פלפל, אבקת בצל ואבקת שום. לזרוק לשלב, לכסות ולתת במרינדה לפחות 1 שעה.מחממים התנור ל 400° F.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את העוף על תבנית אפייה ומבשלים בתנור כ -30 דקות או עד העוף מבושל.בינתיים לעשות את הרוטב: במחבת רוטב בינוני, למקם את מחית פרי התשוקה וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים כ 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמנת הכבדה, מביאים לרתיחה עוד פעם אחת ומפחיתים את החום לנמוך ומבשלים במשך כ 7 דקות. הגדר aside.To הפוך את orzo: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד מכרז, אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים פסטה ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את שמן הזית וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1
מניחים orzo על צלחת הגשה העליון עם חזה עוף ורוטב פסיפלורה טפטוף על גבי. תביא את הרוטב הנוסף לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פסיפלורהפסיפלורה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי

מרכיבים