עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו
עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1361 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם צנוברים, חמוציות, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם פירות יבשים וצנוברים, סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים, ו קוסקוס מתוק עם אגוזים ופירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף בקערה בינונית ומוסיפים את שמן הזית, כמון, מלח, פלפל, אבקת בצל ואבקת שום. לזרוק לשלב, לכסות ולתת במרינדה לפחות 1 שעה.מחממים התנור ל 400° F.
מניחים את העוף על תבנית אפייה ומבשלים בתנור כ -30 דקות או עד העוף מבושל.בינתיים לעשות את הרוטב: במחבת רוטב בינוני, למקם את מחית פרי התשוקה וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים כ 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמנת הכבדה, מביאים לרתיחה עוד פעם אחת ומפחיתים את החום לנמוך ומבשלים במשך כ 7 דקות. הגדר aside.To הפוך את orzo: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד מכרז, אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את שמן הזית וזורקים.
מניחים orzo על צלחת הגשה העליון עם חזה עוף ורוטב פסיפלורה טפטוף על גבי. תביא את הרוטב הנוסף לשולחן.