עוגת קוקוס אננס הפוכה
עוגת קוקוס אננס הפוכה היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני קינוח. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצים, תמצית vanillan, שמן קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת קוקוס אננס הפוכה, עוגת שכבות קוקוס אננס הפוכה, ו עוגת אננס-קוקוס-Banananan הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט.
להקציף קמח קוקוס, קמח שקדים ומלח ים לא מזוקק יחד. היכו בחלב קוקוס, 3/4 כוס דבש, ביצים ווניל והמשיכו להכות אותם יחד עד שלא יישארו גושים.להמיס שמן קוקוס במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני.
להקציף הנותרים 1/4 כוס דבש. כאשר דבש ושמן קוקוס קצף בועה, בעדינות לארגן אננס למחבת.
מניחים דובדבנים יבשים במרכז כל טבעת אננס וסביב טבעות אננס. לכבות את החום, לשפוך את הבלילה עוגה ואופים במשך ארבעים וחמש דקות עד שעה אחת בתנור שחומם מראש עד 350 מעלות פרנהייט או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.אפשר את העוגה להתקרר במשך כחמש עד עשר דקות לפני היפוך על מגש ומגיש.