צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פאייה עוף-צ'וריסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, עור על, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו פאייה עוף וצ'וריסו, עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו, ו עוף-פאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כנפי העוף, בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, טימין, פלפל וגרגרי ערער בסיר גדול ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל בינוני נמוך לחום בינוני; מבשלים, חשוף, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הירכיים עוף בעדינות לחלוט עד רק במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1
הסר את העוף מהסיר באמצעות מלקחיים ושומר את הנוזל הלא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לעוף להתקרר מעט, ואז להשליך את העור לגרוס את הבשר. הפוך את הרוטב: רסק עגבניות, קטשופ ופפריקה בבלנדר. מסננים 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמורות; מוסיפים את הנוזל לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מים כדי לאפשר
חבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים ושום ומבשלים עד שקוף, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את רוטב פריד ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מתעבה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את העוף הגרוס ומערבבים למעיל עם הרוטב. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הפוך את הפאייה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים את שמן הזית במחבת פאייה או במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים עד השומן הופך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את האורז ומערבבים בעדינות עם השמן. מערבבים את האפונה, פלפלים piquillo, זיתים, 2 כוסות תערובת עוף 2 1/4 כוסות ציר עוף זעפרן. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרן
בלילת לחם תירס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
10
אופים ומגישים: לכסות את מחבת פאייה או מחבת בחוזקה עם נייר ואופים עד הנוזל נספג לחלוטין, 20 עד 22 דקות.