עוף פיקטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. צאו לחנות ואספו לימון, שמן קנולן, שן שום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
משטחים עוף ל -1 / 2 אינץ'. עובי. בשקית פלסטיק גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל; מוסיפים את העוף, חתיכה אחת בכל פעם. חותם תיק ולזרוק למעייל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
במחבת קטנה, עוף חום בשמן במשך 2-3 דקות בכל צד או עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר ושמור על חום.
4
מוסיפים יין ושום למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את המרק, מיץ הלימון והצלפים. מביאים לרתיחה; מבשלים 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט. מערבבים פנימה פרוסות חמאה ולימון. מחזירים עוף למחבת; מחממים.