עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב
עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, המוגש עם עונג עגבניות מעורב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 842 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו קסדילה בצל מקורמל עוף, קסדילה עוף מנגל עם רוטב עגבניות מעושן ורוטב חלב, ו תבשיל עגבניות-בצל פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר משלבים את מרכיבי המרינדה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את העוף בקערה בינונית, יוצקים עליו את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.