עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב
עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, המוגש עם עונג עגבניות מעורב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 842 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו קסדילה בצל מקורמל עוף, קסדילה עוף מנגל עם רוטב עגבניות מעושן ורוטב חלב, ו תבשיל עגבניות-בצל פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר משלבים את מרכיבי המרינדה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את העוף בקערה בינונית, יוצקים עליו את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומקורמלים, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את החומץ הבלסמי והכוסברה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי
6
מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מברישים חצילים בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים וקוצצים גס.
9
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
10
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
נותנים לנוח 5 דקות ופורסים דק על ההטיה. הניחו בצד.
12
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים 6 טורטיות על תבנית אפייה גדולה ולא משומנת. מחלקים את הגבינה, העוף, הבצל והחציל בין 6 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
עורמים את הטורטיות ליצירת שלוש טורטיות 2 שכבות ומעליהן 3 הטורטיות הנותרות.
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.