קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב
עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, המוגש עם עונג עגבניות מעורב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 842 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו קסדילה בצל מקורמל עוף, קסדילה עוף מנגל עם רוטב עגבניות מעושן ורוטב חלב, ו תבשיל עגבניות-בצל פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר משלבים את מרכיבי המרינדה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את העוף בקערה בינונית, יוצקים עליו את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומקורמלים, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את החומץ הבלסמי והכוסברה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מברישים חצילים בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מוציאים וקוצצים גס.
9
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
10
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
נותנים לנוח 5 דקות ופורסים דק על ההטיה. הניחו בצד.
12
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מניחים 6 טורטיות על תבנית אפייה גדולה ולא משומנת. מחלקים את הגבינה, העוף, הבצל והחציל בין 6 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
עורמים את הטורטיות ליצירת שלוש טורטיות 2 שכבות ומעליהן 3 הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
15
מברישים את החלקים בשמן זית ומפזרים אבקת צ 'ילה אנצ' ו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
16
אופים 8 עד 12 דקות, או עד שהטורטיות מעט פריכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
חותכים לרבעים ומקשטים עם
18
סלסה עגבניות מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
19
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

8שרימפס וורידיםאבקת אנצ'ו צ' ילהאבקת אנצ'ו צ' ילה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)8עגבניות שרי, לרבעיםעגבניות שרי, לרבעים11 כף אורגנו מיובשכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק98-inchsטורטיות קמח (8 אינץ')טורטיות קמח (8 אינץ')2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק2ג'לפנוס, קצוץ גסג'לפנוס, קצוץ גס1חציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץחציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ק מונטריי מגורדג'ק מונטריי מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית8עגבניות אגס אדום, חצויעגבניות אגס אדום, חצוי8עגבניות אגס צהוב, חצויעגבניות אגס צהוב, חצוי2largesבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד8עגבניות שרי צהובות, לרבעיםעגבניות שרי צהובות, לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.