קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב
עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, המוגש עם עונג עגבניות מעורב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 842 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו קסדילה בצל מקורמל עוף, קסדילה עוף מנגל עם רוטב עגבניות מעושן ורוטב חלב, ו תבשיל עגבניות-בצל פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר משלבים את מרכיבי המרינדה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את העוף בקערה בינונית, יוצקים עליו את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומקורמלים, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את החומץ הבלסמי והכוסברה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
6
מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מברישים חצילים בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים וקוצצים גס.
9
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
10
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
נותנים לנוח 5 דקות ופורסים דק על ההטיה. הניחו בצד.
12
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים 6 טורטיות על תבנית אפייה גדולה ולא משומנת. מחלקים את הגבינה, העוף, הבצל והחציל בין 6 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
עורמים את הטורטיות ליצירת שלוש טורטיות 2 שכבות ומעליהן 3 הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
15
מברישים את החלקים בשמן זית ומפזרים אבקת צ 'ילה אנצ' ו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
16
אופים 8 עד 12 דקות, או עד שהטורטיות מעט פריכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
חותכים לרבעים ומקשטים עם
18
סלסה עגבניות מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
19
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

8קצת קישואים קצוציםאבקת אנצ'ו צ' ילהאבקת אנצ'ו צ' ילה2קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)8עגבניות שרי, לרבעיםעגבניות שרי, לרבעים1גבינת פרמזן מגוררתכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק98-inchsטורטיות קמח (8 אינץ')טורטיות קמח (8 אינץ')2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק2ג'לפנוס, קצוץ גסג'לפנוס, קצוץ גס1חציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץחציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ק מונטריי מגורדג'ק מונטריי מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק8קצת קישואים קצוציםשמן זיתשמן זית8עגבניות אגס אדום, חצויעגבניות אגס אדום, חצוי8עגבניות אגס צהוב, חצויעגבניות אגס צהוב, חצוי2largesבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454פלפל האבנרוחזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד8עגבניות שרי צהובות, לרבעיםעגבניות שרי צהובות, לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.