קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף פירי-פירי

עוף פירי-פירי
עוף פירי-פירי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, תרנגולות, מרינדה פירי-פירי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 39%. נסו עוף פירי-פירי דרום אפריקאי, עוף פירי-פירי עם אורז חריף, ו עוף פירי פירי עם אורז חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף עוף יבש לטפוח; לקצץ ולהשליך עודף שומן. שים עוף בקערה גדולה. מערבבים piri-piri מרינדה, לשפוך על עוף, ולהפוך חתיכות מעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הופכים עוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עם מלקחיים, להרים עוף מן המרינדה, לנקז היטב, ולשכב על גריל ברביקיו על מצע מוצק של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות; לשמור בקבוק תרסיס של מים שימושי כדי לכבות כל התלקחות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה מדי פעם, עד העור הוא השחמה היטב בשר על העצם הוא כבר לא ורוד (לחתוך כדי לבדוק), 35 עד 40 דקות בסך הכל; מברשת מדי פעם עם מרינדה עד כ 10 דקות לפני העוף נעשה. כמו חתיכות נעשות, להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך 1 1/2 - כדי 2 ליטר מחבת על אש בינונית-נמוכה. ערבוב מדי פעם, להביא תערובת לרתיחה; להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים ומאוחדים; הופכים חום נמוך ומערבבים מדי פעם עד מוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
יוצקים רוטב לתוך קערה קטנה או קנקן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקשטים עוף עם פלחי לימון ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק