עוף פלורנטין
עוף פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת קארי, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: עוף פלורנטין, עוף ופלורנטין חזיר, ו פסטה עוף פלורנטין.
הוראות
הסר את העטיפות החיצוניות מקופסת התרד. פתח קצה 1 של כל תיבה. מיקרוגל על כוח מלא במשך 2 דקות, עד מופשר.
מסננים את התרד ומכניסים לקערה גדולה.
בקערה בינונית, לשלב את המרק, מיונז, שמנת חמוצה, צ ' דר, מיץ לימון, אבקת קארי, מלח ופלפל, לפי הטעם, ויין.
להקציף יחד כדי להפוך את רוטב.
יוצקים את הרוטב על תרד ועוף.
מניחים את התערובת לתוך 11 על ידי צלחת תבשיל 7 אינץ 'או 2 (9 אינץ') מרובע מחבתות רדיד אלומיניום חד פעמי כי כבר ריססו עם שמן צמחי תרסיס בישול. לטפטף באופן שווה וחלק עם מרית.
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם ומפזרים מעל. נקודה עם החמאה.
לעטוף את התבשיל לא מבושל היטב עם לעטוף פלסטיק, ואז עם רדיד אלומיניום.
מניחים כל מחבת לתוך שקית מקפיא פלסטיק חותם.
אפשר תבשיל להפשיר 24 שעות במקרר. כאשר מוכן לאפות, להסיר את ניילון לעטוף רדיד.
אופים חשוף ב 350 מעלות F במשך כ 30 דקות עד מבעבע.