קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי

עוף צלוי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עוף, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי דאל, ו איך לצלות עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות (אופים הסעה. אם אתה משתמש בתנור סטנדרטי, אתה יכול לעשות 425.) שני לימונים. הפשיטו את העלים מאחד מנתיבי הרוזמרין וקצצו אותו. finely.In קערה, לשלב חמאה רכה, גרידת לימון, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום חובה כבדה ולהניח את העוף הטפוח יבש על נייר, השד בצד למעלה. השתמש באצבעותיך כדי למרוח את תערובת החמאה על כל העוף, מתחת לעור, ובתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ של לימון אחד על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
מניחים את ששת חצאי הלימון (אם הם יתאימו!) ושלושת רוזמרין הנותרים משאיר לתוך חלל של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים את העוף לתנור וצולים אותו במשך 1 שעה, 15 דקות או עד שנעשה. העור צריך להיות חום זהוב עמוק ומיצים צריך להיות רוחש. לגלף / לחתוך עד לשביעות רצונך של הלב שלך ולחפור!
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף