עוף צלוי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עוף, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי דאל, ו איך לצלות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות (אופים הסעה. אם אתה משתמש בתנור סטנדרטי, אתה יכול לעשות 425.) שני לימונים. הפשיטו את העלים מאחד מנתיבי הרוזמרין וקצצו אותו. finely.In קערה, לשלב חמאה רכה, גרידת לימון, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום חובה כבדה ולהניח את העוף הטפוח יבש על נייר, השד בצד למעלה. השתמש באצבעותיך כדי למרוח את תערובת החמאה על כל העוף, מתחת לעור, ובתוך החלל.
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ של לימון אחד על כל העוף.
מניחים את ששת חצאי הלימון (אם הם יתאימו!) ושלושת רוזמרין הנותרים משאיר לתוך חלל של הציפור.
מניחים את העוף לתנור וצולים אותו במשך 1 שעה, 15 דקות או עד שנעשה. העור צריך להיות חום זהוב עמוק ומיצים צריך להיות רוחש. לגלף / לחתוך עד לשביעות רצונך של הלב שלך ולחפור!