קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות3
ציון בריאות53
מגזין

עוף צלוי אירוסין

עוף צלוי אירוסין
עוף צלוי אירוסין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל של 1185 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 3 . 265 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. מתכונים דומים: עוף צלוי אירוסין, עוף אירוסין, ו עוף אירוסין.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים וזורקים את טפלי העוף. טפחו על החוץ יבש. מלח ופלפל את החלק הפנימי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
חותכים את הלימונים ברבעים, מניחים 2 רבעים בעוף יחד עם השום ושומרים את שאר הלימונים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
לימוןלימון
5
מברישים את החלק החיצוני של העוף בשמן זית ומפזרים את העוף בנדיבות במלח ופלפל. קושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח ותוחבים את קצות הכנף מתחת לגוף העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
6
מניחים את העוף בתבנית צלייה קטנה (11 על 14 אינץ'). (אם התבנית גדולה מדי, הבצל יישרף.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מניחים את הלימונים השמורים והבצל הפרוס בקערה גדולה וזורקים עם 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לימוןלימון
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יוצקים את התערובת סביב העוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
צולים את העוף במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד מיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
10
מוציאים את העוף לפלטה, מכסים בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 דקות בזמן הכנת הרוטב ומשאירים את הלימונים והבצל בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לימוןלימון
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
11
מניחים את התבנית על גבי הכיריים והופכים את האש לבינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
12
מוסיפים את היין ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לגרד את החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
13
מוסיפים את הציר ומפזרים על הקמח תוך ערבוב מתמיד למשך דקה, עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
14
מוסיפים את כל המיצים שנאספים מתחת לעוף. חותכים את העוף על מגש ומגישים עם הלימונים, הבצל והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לימוןלימון
בצלבצל
רוטברוטב