עוף צלוי אירוסין
עוף צלוי אירוסין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל של 1185 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 3 . 265 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. מתכונים דומים: עוף צלוי אירוסין, עוף אירוסין, ו עוף אירוסין.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מוציאים וזורקים את טפלי העוף. טפחו על החוץ יבש. מלח ופלפל את החלק הפנימי של העוף.
חותכים את הלימונים ברבעים, מניחים 2 רבעים בעוף יחד עם השום ושומרים את שאר הלימונים.
מברישים את החלק החיצוני של העוף בשמן זית ומפזרים את העוף בנדיבות במלח ופלפל. קושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח ותוחבים את קצות הכנף מתחת לגוף העוף.
מניחים את העוף בתבנית צלייה קטנה (11 על 14 אינץ'). (אם התבנית גדולה מדי, הבצל יישרף.)
מניחים את הלימונים השמורים והבצל הפרוס בקערה גדולה וזורקים עם 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
יוצקים את התערובת סביב העוף במחבת.
צולים את העוף במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד מיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
מוציאים את העוף לפלטה, מכסים בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 דקות בזמן הכנת הרוטב ומשאירים את הלימונים והבצל בתבנית.
מניחים את התבנית על גבי הכיריים והופכים את האש לבינונית-גבוהה.
מוסיפים את היין ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לגרד את החלקים החומים.
מוסיפים את הציר ומפזרים על הקמח תוך ערבוב מתמיד למשך דקה, עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את כל המיצים שנאספים מתחת לעוף. חותכים את העוף על מגש ומגישים עם הלימונים, הבצל והרוטב החם.