עוף צלוי-ארטישוק קלצונה
עוף צלוי-קלצונס ארטישוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שן שום, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו עוף צלוי-ארטישוק קלצונה, קלצוני עוף, תרד וארטישוק (גודל אישי), ו שלוש קלצונות גבינה וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
פט ארטישוקים יבש עם מגבות נייר.
שלב ארטישוקים, מלח, פלפל ושום בקערה גדולה.
מוסיפים תרד, גבינה ועוף; זורקים בעדינות לשילוב.
מברישים שמן על תבנית עם נייר אפייה; מפזרים קמח תירס. מרדדים בצק על נייר אפייה מוכן; חותכים ל 6 מנות שוות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. טפחו על כל מנה למלבן בגודל 6 על 5 אינץ'. כף 2/3 כוס תערובת תרד למרכז כל מנת בצק. מקפלים פינה אחת מכל מנת בצק מעל תערובת תרד ליצירת משולש. לחץ על הקצוות יחד עם האצבעות כדי לאטום.
אופים בחום של 425 למשך 12 דקות או עד להזהבה.