עוף צלוי בתנור ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קטשופ, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו עוף צלוי בתנור, עוף צלוי בתנור לשניים, ו עוף צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים חזה עוף, תפוחי אדמה ובצל בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את הרוטב על עוף וירקות. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד, המיצים לרוץ ברור, והרוטב התעבה, כ 2 שעות. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).