עוף צלוי בתנור ותפוחי אדמה
עוף צלוי בתנור ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קטשופ, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו עוף צלוי בתנור, עוף צלוי בתנור לשניים, ו עוף צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מסדרים חזה עוף, תפוחי אדמה ובצל בתבנית אפייה גדולה.
מערבבים קטשופ, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, חומץ, מרגרינה, מיץ לימון, חרדל יבש, מלח, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פתיתי פלפל אדומים בסיר. מביאים רוטב לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד להמיס סוכר חום ומלח.
יוצקים את הרוטב על עוף וירקות. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד, המיצים לרוץ ברור, והרוטב התעבה, כ 2 שעות. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).