עוף צלוי בתנור מכרזים Saltimbocca
מכרזים עוף צלוי בתנור Saltimbocca דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלחי לימון, מלח ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו מכרזים עוף מטוגן בתנור, מכרזי עוף מטוגנים בתנור וצ'יפס, ו בייקון אפוי בתנור עטוף מכרזי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
עוף העונה עם מלח ופלפל, העליון כל מכרז עם 2 עלים של מרווה. לעטוף כל מכרז עם פרוסת בשר חזיר. מעיל את המכרזים בנדיבות בשמן זית, כמה כפות.
מסדרים בשר על תבנית אפייה על נייר קלף ואופים עד פריך ומוצק, 10 עד 12 דקות.
כדי לשרת, פרוסת בשר על הטיה וערימה על ריזוטו ספגטי שבור פטריות בר עם ארוגולה ואגוזי לוז.
לחלופין, שיפוד המכרזים ומגישים עם טריזי לימון על צלחת כמנה ראשונה או שנייה.
מניחים פטריות, מלאי ומים בסיר רוטב וחום, להתחמם על נמוך.
מחממים מחבת סאוט בינונית או מחבת ריזוטו עם 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מוסיפים פסטה וטוסט עד שזהוב עמוק בצבע ואגוזי מאוד בניחוח, 6 עד 7 דקות. מערבבים ביין ולתת לו לבשל משם, 1 דקה. מצקת במלאי כל כמה דקות, ערבוב במשך דקה טובה עם כל תוספת של מניות לפתח עמילנים. להתאדות כמעט את כל הנוזל לפני כל תוספת של מניות. פסטה תבשל מהר יותר ואז אורז. התחל טעימות לאחר כ 8 עד 9 דקות של זמן בישול ברגע שאתה מתחיל להוסיף מלאי. כאשר אתה עד הכוס האחרונה של הנוזלים שלך, להסיר פטריות, קוצצים ולהוסיף פסטה.
בעוד הפסטה מבשלת, טוסט אגוזי לוז במחבת עד ריחני. לקלף אגוזים על ידי שפשוף את העורות במגבת מטבח נקייה.
כאשר פסטה מבושלת אל דנטה, מערבבים חמאה לתוך המחבת ואז מערבבים בגבינה.
שמלה ארוגולה עם מיץ לימון, שמן זית טפטוף, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים ריזוטו בקערות רדודות עם ירקות ואגוזים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
מכרזי עוף עובדים ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.