עוף צלוי עם אורז דביק מחבת מלית
עוף צלוי עם מילוי אורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1093 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סראנו צ'ילה, בצל, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צ'ילי דביק עוף צלוי עם סלט אורז, עוף צלוי עם מילוי אורז, ו עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, לשלב את 5 החומרים הראשונים במעבד מזון.
להוסיף 2 שיני שום קלופים לתערובת כוסברה; דופק עד קצוץ דק.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. נקב עור ובשר מספר פעמים במזלג. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לשפשף תערובת כוסברה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מדף צלייה; מקום מתלה במחבת צלייה.
מקום הנותרים 2 שיני שום קלופים על מחבת תחת עוף.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
כדי להכין רוטב, מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים 1/2 מרק כוס למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לסחוט שיני שום קלויים כדי לחלץ עיסת; להשליך עורות. מסננים תערובת מרק דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מוסיפים קמח, מערבבים היטב עם מקצף; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים 1 כפית סירופ מייפל ו 1/8 כפית פלפל שחור.
כדי להכין מלית, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל, זנגביל, ו 2 שיני שום טחון לטפטוף במחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצ ' ארד ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד chard wilts.
מוסיפים בייקון ואורז מפוררים; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים 2 3/4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 45 דקות או עד שהאורז רך ונוזל כמעט נספג.
מוסיפים סקווש ו 1 כף סירופ מייפל למחבת; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים 1/4 כפית פלפל שחור.