עוף צלוי עם מילוי אורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1093 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סראנו צ'ילה, בצל, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צ'ילי דביק עוף צלוי עם סלט אורז, עוף צלוי עם מילוי אורז, ו עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין עוף, לשלב את 5 החומרים הראשונים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
להוסיף 2 שיני שום קלופים לתערובת כוסברה; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. נקב עור ובשר מספר פעמים במזלג. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לשפשף תערובת כוסברה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מדף צלייה; מקום מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מקום הנותרים 2 שיני שום קלופים על מחבת תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
9
כדי להכין רוטב, מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים 1/2 מרק כוס למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לסחוט שיני שום קלויים כדי לחלץ עיסת; להשליך עורות. מסננים תערובת מרק דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קפה מבושל חזק וחם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מוסיפים קמח, מערבבים היטב עם מקצף; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
כדי להכין מלית, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מוסיפים בצל, זנגביל, ו 2 שיני שום טחון לטפטוף במחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצ ' ארד ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד chard wilts.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
Chard שוויצרי
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
מוסיפים בייקון ואורז מפוררים; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים 2 3/4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 45 דקות או עד שהאורז רך ונוזל כמעט נספג.