עוף צלוי עם מילוי אורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1093 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סראנו צ'ילה, בצל, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צ'ילי דביק עוף צלוי עם סלט אורז, עוף צלוי עם מילוי אורז, ו עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין עוף, לשלב את 5 החומרים הראשונים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להוסיף 2 שיני שום קלופים לתערובת כוסברה; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. נקב עור ובשר מספר פעמים במזלג. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לשפשף תערובת כוסברה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
כדי להכין מלית, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים בצל, זנגביל, ו 2 שיני שום טחון לטפטוף במחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצ ' ארד ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד chard wilts.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
Chard שוויצרי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים בייקון ואורז מפוררים; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים 2 3/4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 45 דקות או עד שהאורז רך ונוזל כמעט נספג.