תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי עם בצל, תפוחי אדמה, ורוטב. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם לימון, חמאה, ענפי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף קלוי מהיר עם תפוחי אדמה, בצל וגזרת נחלים, ו עוף צלוי פסטו עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מים כדי לאפשר
3
שלב 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור; לשפשף מתחת לעור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מקלות עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים ענפי אורגנו, לימון לרבעים, וחתיכות סלרי לחלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
שלב 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, חמאה מומסת, בצל, ותפוחי אדמה בקערה גדולה, ולזרוק היטב למעיל. מסדרים תערובת בצל סביב עוף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקום מתלה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325( לא להסיר מחבת מהתנור); אופים עוד 1 שעה ו -10 דקות או עד בצל ותפוחי אדמה רכים מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכי עוף רושמים 16
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים בצד עוף, בצל ותפוחי אדמה; מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
11
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, קמח, ו 1/2 כוס מרק עוף בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים תערובת קמח ומרק עוף שנותר לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. לגלף עוף; לשרת עם תערובת רוטב ובצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מקשטים עם פלחי לימון וספריגים אורגנו, אם תרצה בכך.