עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי עם בצל, תפוחי אדמה, ורוטב. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם לימון, חמאה, ענפי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף קלוי מהיר עם תפוחי אדמה, בצל וגזרת נחלים, ו עוף צלוי פסטו עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור; לשפשף מתחת לעור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מניחים ענפי אורגנו, לימון לרבעים, וחתיכות סלרי לחלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
שלב 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, חמאה מומסת, בצל, ותפוחי אדמה בקערה גדולה, ולזרוק היטב למעיל. מסדרים תערובת בצל סביב עוף על מתלה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325( לא להסיר מחבת מהתנור); אופים עוד 1 שעה ו -10 דקות או עד בצל ותפוחי אדמה רכים מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכי עוף רושמים 16
מניחים בצד עוף, בצל ותפוחי אדמה; מכסים וחמים.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, קמח, ו 1/2 כוס מרק עוף בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ומרק עוף שנותר לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. לגלף עוף; לשרת עם תערובת רוטב ובצל.
מקשטים עם פלחי לימון וספריגים אורגנו, אם תרצה בכך.