עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי
את המתכון של עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי אפשר להכין בערך 3 שעות ו-15 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 28 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 372 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם יש לכם מרק עוף דל מלח, מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי , עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי וגזר צלוי בוויניגרט בלסמי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מקציפים את החומץ, החרדל, מיץ הלימון, השום, שמן הזית, המלח והפלפל בקערה קטנה כדי להתערבב.
שלבו את חלקי הוויניגרט והעוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; אוטמים את השקית וזורקים לציפוי. מקררים, הופכים את חלקי העוף מדי פעם, למשך שעתיים לפחות ועד יום אחד.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מוציאים את העוף מהשקית ומסדרים את נתחי העוף על תבנית אפייה גדולה משומנת. צולים עד שהעוף רק מוכן, כשעה. אם העוף שלך משחים מהר מדי, מכסים אותו בנייר כסף למשך זמן הבישול הנותר.
מעבירים את העוף לצלחת הגשה.
מניחים את תבנית האפייה על מבער על אש בינונית-נמוכה.
מקציפים את מרק העוף לתוך נטיפי התבנית, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית תבנית האפייה בעזרת כף עץ ומערבבים אותן לתוך המרק וטפטופי התבנית.
מטפטפים את נטיפי המחבת על העוף.
מפזרים את גרידת הלימון והפטרוזיליה על העוף ומגישים.