עוף צלוי עם לימון ומרווה
עוף צלוי עם לימון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, גבעולי סלרי, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף צלוי מרווה לימון, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו לימון ועוף צלוי מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את השמן, לימון, מרווה; לזרוק היטב. מכסים בחוזקה ולהעביר למקרר כדי להשרות במשך 24 שעות.
למחרת, לתת את העוף לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות בעוד התנור מתחמם ל 450 ° F.
מפזרים את העוף פנימה והחוצה עם תיבול.
הסר את פרוסות הלימון ומרווה מן המרינדה ולדחוף אותם בתוך חלל העוף. לפזר את הגזר, סלרי, ובצל, אם באמצעות, על החלק התחתון של מחבת צלייה.
יוצקים מספיק מים למחבת כדי לכסות את התחתית. מסדרים את העוף, צד השד למעלה, על גבי הירקות, אם תרצה, או מניחים את העוף על מתלה צלייה מעל הירקות.
מעבירים את המחבת למתלה התנור המרכזי; צולים במשך 20 דקות. מוסיפים את מיצי המחבת וממשיכים לצלות, לצלות פעם או פעמיים, במשך 25 דקות נוספות (אם העוף אינו חום זהוב בכל רחבי בשלב זה, ממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות).
להפחית את החום ל 163°. לסיים צלייה, ללא basting, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך קורא165, 20 עד 25 דקות יותר.
תן לתרנגולת לעמוד במשך 5 דקות לפני גילוף.
מגישים עם מיצי פאן וירקות, אם תרצה בכך.
מליסה קלארק, זוכת פרס ג ' יימס בירד, כותבת על מאכלים, יין ונסיעות עבור פרסומים רבים, כולל הניו יורק טיימס, וכתבה במשותף עשרים ושישה ספרי בישול.