קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף צלוי עם לימון ומרווה

עוף צלוי עם לימון ומרווה
עוף צלוי עם לימון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, גבעולי סלרי, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף צלוי מרווה לימון, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו לימון ועוף צלוי מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את השמן, לימון, מרווה; לזרוק היטב. מכסים בחוזקה ולהעביר למקרר כדי להשרות במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
3
למחרת, לתת את העוף לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות בעוד התנור מתחמם ל 450 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים את העוף פנימה והחוצה עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את פרוסות הלימון ומרווה מן המרינדה ולדחוף אותם בתוך חלל העוף. לפזר את הגזר, סלרי, ובצל, אם באמצעות, על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים מספיק מים למחבת כדי לכסות את התחתית. מסדרים את העוף, צד השד למעלה, על גבי הירקות, אם תרצה, או מניחים את העוף על מתלה צלייה מעל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את המחבת למתלה התנור המרכזי; צולים במשך 20 דקות. מוסיפים את מיצי המחבת וממשיכים לצלות, לצלות פעם או פעמיים, במשך 25 דקות נוספות (אם העוף אינו חום זהוב בכל רחבי בשלב זה, ממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להפחית את החום ל 163°. לסיים צלייה, ללא basting, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך קורא165, 20 עד 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
תן לתרנגולת לעמוד במשך 5 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מגישים עם מיצי פאן וירקות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
סרט
12
Restaurants.com
13
מליסה קלארק, זוכת פרס ג ' יימס בירד, כותבת על מאכלים, יין ונסיעות עבור פרסומים רבים, כולל הניו יורק טיימס, וכתבה במשותף עשרים ושישה ספרי בישול.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)