קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עוף צלוי עם סלסה פיסטוק, פלפלים ותירס

עוף צלוי עם סלסה פיסטוק, פלפלים ותירס
המתכון עוף צלוי עם סלסה פיסטוק, פלפלים, ותירס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 61 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו עלי טימין, עם עלי פלפל, פתיתי פלפל, תרנגולות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עוף צלוי קלאסי, קוקוס וכוסברה עוף צלוי למחצה, ו עוף צלוי עם פלפל שחור-מייפל זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף מיץ לימון, שמן, שום, 3 כפות טימין, רוזמרין, ומרווה בקערה קטנה; מניחים מרינדה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תרנגולות העונה עם מלח ופלפל מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
3
מניחים כל אחד בתוך שקית פלסטיק resealable; מחלקים מרינדה בין שקיות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מורחים מרינדה באופן שווה להפיץ. תאטמו שקיות ותירגעו לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להעביר תרנגולות משקיות למחבת קלייה קטנה; כתם בעדינות שמן עודף מן המרינדה עם מגבות נייר, עוזב עשבי תיבול שלם על עור עוף. ממלאים כל עוף עם חצי לימון וכמה זרזי קורנית. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
צלוי עד שחום היטב, 30-35 דקות. להפחית את החום ל 177° ולהמשיך צלייה, מדי פעם צולה תרנגולות עם מיצי פאן, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך165, 20-30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר תרנגולות ללוח גילוף; תן לנוח 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל, צלפים, פתיתי פלפל אדום. מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך אך לא חום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים פלפלים וצ ' ילי; מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, 10-12 דקות. מערבבים במי מלח קפר, תירס, פטרוזיליה, וחומץ רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים בשמן. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
3
מגישים עם תרנגולות ופלפלים ותירס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים טחונים בתוספת 1-2 כפית מלח caperצלפים טחונים בתוספת 1-2 כפית מלח caper2קילוגרםתרנגולות שלמותתרנגולות שלמות4צ'ילי פרזנו אדום, זרע, פרוס דקצ'ילי פרזנו אדום, זרע, פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה שטוחה טחוןפטרוזיליה שטוחה טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק עירית טרייהפרוס דק עירית טרייה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טריים (בערך 4 אוזניים)גרעיני תירס טריים (בערך 4 אוזניים)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה3שיני שום, טחון, פירה למשחה עם גב סכיןשיני שום, טחון, פירה למשחה עם גב סכין1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1לימון, חצוילימון, חצוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל צהוב בינוני, קצוץפלפלים צהובים, כתומים ואדומים פרוסים דק (כ -5 פלפלים גדולים)פלפלים צהובים, כתומים ואדומים פרוסים דק (כ -5 פלפלים גדולים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי טימין טריים קצוצים בתוספת זרדים למילויעלי טימין טריים קצוצים בתוספת זרדים למילוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיסטוקים לא מלוחים, קצוצים בצפיפותפיסטוקים לא מלוחים, קצוצים בצפיפות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.