עוף צלוי עם קרם לימון
עוף צלוי עם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 782 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא פלפל, לימונים, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים, עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב את הרוזמרין ואת 4 החומרים הבאים (רוזמרין דרך שום). לשפשף תערובת תחת עור משוחרר, ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים את העוף, השד בצד למעלה, על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לתוך החלק הבשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצמות; עוף מברשת עם קרם לימון. סדר לימונים סביב עוף.
אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוף מהתנור) ואפה במשך שעה אחת נוספת או עד שמדחום רושם 18
(לכסות את העוף באופן רופף עם נייר אם הוא מקבל חום מדי.)
תוציא את העוף מהתנור. מכסים את העוף באופן רופף בנייר כסף, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.
מגישים עם חצאי לימון, ומקשטים עם רוזמרין,אם תרצה.