קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי עם רוטב אורז בר

עוף צלוי עם רוטב אורז בר
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי עם רוטב אורז בר עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, פירות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר.

הוראות

1
לעוף הצלוי: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מייבשים את העוף ומניחים את צד החזה כלפי מעלה בתבנית צלייה גדולה המצוידת במתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את שמן הזית, מיורן, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל בקערה קטנה. שחרר בעדינות את העור מעל חזה העוף ושפשף מעט מהתערובת מתחת לעור. משפשפים את שארית התערובת על כל החלק החיצוני והפנימי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכניסו את הבצל החצוי לחלל העוף וקשרו את הרגליים יחד עם חוט הקצב. תוחבים את הכנפיים מתחת לעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
צולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך לא נוגע עצם רושם 165 מעלות פרנהייט, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר קצה סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות, צולה את העוף עם מיצי מחבת כמה פעמים במהלך השעה האחרונה של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את המרמלדה והחומץ יחד ומברישים מעל העוף. צולים במשך 5 דקות נוספות כדי להגדיר את זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
תנו לעוף לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
לרוטב אורז הבר: בזמן שהעוף צולה, הכינו את הרוטב. מבשלים את האורז לפי הוראות החבילה, מסננים עודפי מים במידת הצורך ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והשום. מבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הפירות היבשים, מיורן, 1/2 כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים עד שהפרי מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
מרז ' ורםמרז ' ורם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה עם אורז הבר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
12
מוסיפים את מרק העוף, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כפית מלח ומעט פלפל לפי הטעם. מערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
מעבירים את תערובת ההלבשה לתבשיל ומיישרים את החלק העליון. כאשר העוף יוצא מהתנור, לשים את ההלבשה בתנור, מכוסה, ואופים במשך 30 דקות. ההלבשה צריכה להיות חומה זהובה ומחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים את העוף עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ריבת תפוזים או שימורי משמשריבת תפוזים או שימורי משמש1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2kgsעוף, קרביים הוסרועוף, קרביים הוסרו2חתיכות טופי הית' בר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירות יבשים מעורבים, כגון שזיפים מיובשים ומשמשים, קצוציםפירות יבשים מעורבים, כגון שזיפים מיובשים ומשמשים, קצוצים1חתיכות טופי הית' ברמיורן מיובשמיורן מיובש1אוראו ממולאים כפוליםמיורן מיובשמיורן מיובש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, ועוד יותר לשימון תבנית האפייהשמן זית, ועוד יותר לשימון תבנית האפייה1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ1( חצילים)בצל צהוב, חצויבצל צהוב, חצוי