עוף צלוי עם רוטב שום
עוף צלוי עם רוטב שום הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי עם רוטב שום צלוי, בשר חזיר צלוי שום עם ירקות ורוטב שום, ו חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף טימין, מלח ופלפל על השד ומקלות תיפוף תחת עור משוחרר; מקום 2 שיני שום בחלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב האחורי; טאק תחת עוף. תניח בצד.
שלב 8 שיני שום, יין, וחצי מרק במחבת צלייה רדודה מרופדת בנייר כסף.
מניחים עוף על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רשם מדחום 18
מניחים עוף על מגש, שומרים שאריות מחבת, מניחים עוף בצד. תתחמם.
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חצי הנותרים של מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. תניח בצד.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך תערובת מרק בסיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מביאים תערובת לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.