קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף צלוי עם רוטב שום

עוף צלוי עם רוטב שום
עוף צלוי עם רוטב שום הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 65 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי עם רוטב שום צלוי, בשר חזיר צלוי שום עם ירקות ורוטב שום, ו חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף טימין, מלח ופלפל על השד ומקלות תיפוף תחת עור משוחרר; מקום 2 שיני שום בחלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב האחורי; טאק תחת עוף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
פלפלפלפל
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
שלב 8 שיני שום, יין, וחצי מרק במחבת צלייה רדודה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים עוף על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בשרבשר
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
5
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רשם מדחום 18
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
להיפטר מהעור.
7
מניחים עוף על מגש, שומרים שאריות מחבת, מניחים עוף בצד. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חצי הנותרים של מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
9
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
10
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים טפטוף לתוך תערובת מרק בסיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מביאים תערובת לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
12
מגישים רוטב עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב