עוף צלוי של Yuca עם בצל אדום En Escabeche
עוף צלוי של Yuca עם בצל אדום En Escabeche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 553 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן סלט, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי שפשף Achiote, בצל אדום כבוש, ו Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת 2 שיני שום, 2 כפות שמן סלט, 6 כפות חומץ, ודבק achiote עד טהור בצורה חלקה.
יש לשטוף את העוף, לטפוח יבש, ולמשוך ולהשליך כל גושי שומן. לשפשף את שני החצאים מכל הצדדים עם חצי תערובת achiote. הגדר חתיכות עוף, עור למעלה זה לצד זה, במחבת 9 - by 13 אינץ'.
אופים בתנור 375 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור במהירות להפיץ את צד העור באופן שווה עם נשאר תערובת achiote. המשך אפייה, מדי פעם לצלות עם מיצי מחבת, עד העור משחימים עשיר (תחת הדבק), 30 עד 45 דקות יותר.
בינתיים, לקלף בצל דק לחתוך; טחון שנותר 2 שיני שום. במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה, לשלב בצל, שום, ונותר 1 כף שמן סלט; מערבבים לעתים קרובות עד ירקות הם רפויים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים 6 כפות הנותרים חומץ ומערבבים מדי פעם עד הנוזל הוא התאדה בצל הם משחימים קלות, 10 עד 15 דקות יותר.
מוסיפים אורגנו, נענע, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים תערובת בצל על מגש ולשמור חם.
הגדר חצאי עוף על תערובת בצל. לקרוע או לחתוך בשר מעצמות.