עוף קאצ'אטורה
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? קצ'אטורה עוף יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל, אורגנו, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו עוף קאצ'אטורה, עוף קאצ'אטורה, ו עוף קאצ'אטורה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שוטפים את העוף ומייבשים במגבות נייר. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת מטגן על אש בינונית-גבוהה. משחימים את העוף משני הצדדים, בערך 8 דקות.
הפחיתו את החום עד בינוני.
מוסיפים את הבצל והפלפל, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא כיסוי ומערבבים מדי פעם, עד שהפטריות מתחילות להשחים.
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מוסיפים את העגבניות והמיץ, האורגנו, פתיתי הפלפל האדום ו 1/4 כפית מלח ומבשלים את התערובת המכוסה למשך 10 דקות.
מחזירים את חזה העוף לתבנית ומבשלים, מכוסים, עד שהעוף פשוט נגמר, עוד כ -20 דקות.