עוף קייב
עוף קייב דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מלח, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב. תערובת חמאה צורה לתוך מקל 3 אינץ'; לכסות להקפיא 45 דקות או עד המשרד.
מניחים עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך. עוף עונה עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
חותכים חמאה מקל לתוך 6 טפיחות; מניחים 1 טפיחה במרכז כל חזה עוף חצי; מקפלים צדדים ארוכים של עוף על חמאה, לקפל הקצוות מעל, מאובטח עם מרים עץ.
מערבבים ביצה ומים, ערבוב טוב. לדלות כל גליל עוף בקמח, לטבול בתערובת ביצה, לדלות פירורי לחם. כיסוי וצינה רולס 1 עד 8 שעות.
חום 1/2 כוס שמן ל 350 במחבת גדולה; עוף מטגן בשמן חם 3 דקות או עד השחמה, פונה לחמניות חומות באופן שווה.
מעבירים עוף לתבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 16 עד 18 דקות.