עוף רזה ובוריטוס שעועית שחורה
עוף רזה ובוריטוס שעועית שחורה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סלסה קלה מיור, חזה עוף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו בוריטוס עוף ושעועית שחורה, בוריטוס עוף ושעועית שחורה, ו בוריטוס ממולא עוף ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז לפי הוראות על חבילה עבור שתי מנות, באמצעות 1/8 כפית מלח, אבל השמטת חמאה אם קרא.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים עוף, שעועית שחורה, 1 סלסה כוס ואבקת צ ' ילי. מיקרוגל על גבוה 2 דקות או עד חם, ערבוב לאחר 1 דקה.
מניחים אורז מבושל בקערה גדולה; מערבבים בכוסברה ומיץ ליים עד מעורבב היטב.
טורטיות חום כפי שהורה על חבילה. כפית על תערובת 1/2 כוס עוף במרכז כל טורטייה. למעלה עם כ 1/4 תערובת אורז כוס 2 כפות גבינה. מקפלים צדדים של טורטיה כלפי מרכז; לקפל מסתיים מעל.
מגישים עם סלסה נוספת, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.