עוף שיכור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, יין, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
1
נגב את העוף מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בשקית פלסטיק גדולה כבדה להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיף את העוף ולאטום את השקית עם מעט אוויר ככל האפשר, משאיר אותו בקערה. להשרות את העוף במקרר במשך יום, הופך אותו מעת לעת; התיק מבטיח כי כל העוף נשמר לח עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כדי לצלות את העוף, לחמם את התנור ל 218° (220°C/גז 7). קח את העוף מן המרינדה, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותו בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מסבך את העוף, להגדיר אותו על הגב שלה במחבת צלייה; לחתוך את החמאה בפרוסות ולהגדיר אותם על השד. צולים את העוף, מתבלים לעתים קרובות, עד שהוא רוחש ומתחיל להשחים, כ -15 דקות. הפעל את העוף על רגל אחת ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות נוספות,צלי לעתים קרובות. סובב את הציפור על הרגל השנייה וצלה במשך 15 דקות נוספות. ולבסוף, להפוך אותו על הגב שלה כדי לסיים בישול, המאפשר 50 דקות עד 1 שעה זמן בישול כולל. כדי לבדוק, להרים את הציפור עם מזלג שני ראשים ויוצקים מיץ מן החלל; זה צריך לרוץ ברור, לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
שעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים לבשל את שעורת הפנינה: להמיס את החמאה במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך אבל לא חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השעורה ואת sauté 2 עד 3 דקות עד הגרגרים נראים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את המניה עם מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות. טעם, ואם השעורה אינה מכרז, להוסיף מלאי יותר ולהמשיך רותח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שעורה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1
מורחים אותם על תבנית אפייה ומחממים אותם בתנור עם העוף במשך 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כי הם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
תן להם להתקרר. כאשר השעורה מבושלת, מפזרים את השזיפים, משמשים ושקדים על גבי ולהשאיר, מכוסה, כדי להתחמם. פילאף שעורה ניתן לאחסן במקרר עד 2 ימים וחומם על גבי התנור רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שעורה
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
כאשר העוף נעשה, להעביר אותו מגש לכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. להשליך שומן מהמחבת, משאיר מאחור את מיצי הבישול. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את היין הלבן המתוק ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כדי לפזר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את המניה ומבשלים שוב עד שהרוטב מתעבה מעט ומופחת בחצי. מסננים אותו לסיר, מחממים אותו, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
במידת הצורך, לחמם את פילאף שעורה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
7
מוסיפים את המרג ' ורם או פטרוזיליה; מערבבים כדי לערבב את כל החומרים ואת הטעם לתיבול. השליכו מיתרי מתיחה מהעוף וכפו את פילאף השעורה סביבו. להרטיב אותו עם קצת רוטב ולשרת את השאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעורה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
חותכים את העוף ל 6 עד 8 חתיכות, או להשתמש חזה מוכן או ירכיים (ההמלצה שלי). להשרות אותם במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מסננים ומלטפים את החלקים יבשים על מגבות נייר, ואז מכסים אותם בקמח מתובל. ממיסים את החמאה במחבת או במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה טובה מכל הצדדים. מכסים את המחבת וצולים ב 177° (175°C / גז
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תנור עד חתיכות עוף הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג שני ראשים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
תעביר אותם למגש ותחמם אותם. זרוק עודף שומן מן המחבת ולעשות את הרוטב לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מתכונים מודפסים מחדש מבישול עם יין על ידי אן וילן, בהוצאת הארי נ ' אברמס, Inc. בשיתוף עם קופיה, המרכז האמריקאי ליין, מזון ואמנות.