קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

עוף שיכור

עוף שיכור
עוף שיכור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, יין, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב את העוף מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בשקית פלסטיק גדולה כבדה להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את העוף ולאטום את השקית עם מעט אוויר ככל האפשר, משאיר אותו בקערה. להשרות את העוף במקרר במשך יום, הופך אותו מעת לעת; התיק מבטיח כי כל העוף נשמר לח עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כדי לצלות את העוף, לחמם את התנור ל 218° (220°C/גז 7). קח את העוף מן המרינדה, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותו בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מסבך את העוף, להגדיר אותו על הגב שלה במחבת צלייה; לחתוך את החמאה בפרוסות ולהגדיר אותם על השד. צולים את העוף, מתבלים לעתים קרובות, עד שהוא רוחש ומתחיל להשחים, כ -15 דקות. הפעל את העוף על רגל אחת ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות נוספות,צלי לעתים קרובות. סובב את הציפור על הרגל השנייה וצלה במשך 15 דקות נוספות. ולבסוף, להפוך אותו על הגב שלה כדי לסיים בישול, המאפשר 50 דקות עד 1 שעה זמן בישול כולל. כדי לבדוק, להרים את הציפור עם מזלג שני ראשים ויוצקים מיץ מן החלל; זה צריך לרוץ ברור, לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים לבשל את שעורת הפנינה: להמיס את החמאה במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך אבל לא חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השעורה ואת sauté 2 עד 3 דקות עד הגרגרים נראים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המניה עם מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות. טעם, ואם השעורה אינה מכרז, להוסיף מלאי יותר ולהמשיך רותח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעורהשעורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
מורחים אותם על תבנית אפייה ומחממים אותם בתנור עם העוף במשך 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כי הם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן להם להתקרר. כאשר השעורה מבושלת, מפזרים את השזיפים, משמשים ושקדים על גבי ולהשאיר, מכוסה, כדי להתחמם. פילאף שעורה ניתן לאחסן במקרר עד 2 ימים וחומם על גבי התנור רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שעורהשעורה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
כאשר העוף נעשה, להעביר אותו מגש לכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. להשליך שומן מהמחבת, משאיר מאחור את מיצי הבישול. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין הלבן המתוק ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כדי לפזר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את המניה ומבשלים שוב עד שהרוטב מתעבה מעט ומופחת בחצי. מסננים אותו לסיר, מחממים אותו, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
במידת הצורך, לחמם את פילאף שעורה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
7
מוסיפים את המרג ' ורם או פטרוזיליה; מערבבים כדי לערבב את כל החומרים ואת הטעם לתיבול. השליכו מיתרי מתיחה מהעוף וכפו את פילאף השעורה סביבו. להרטיב אותו עם קצת רוטב ולשרת את השאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
חותכים את העוף ל 6 עד 8 חתיכות, או להשתמש חזה מוכן או ירכיים (ההמלצה שלי). להשרות אותם במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מסננים ומלטפים את החלקים יבשים על מגבות נייר, ואז מכסים אותם בקמח מתובל. ממיסים את החמאה במחבת או במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה טובה מכל הצדדים. מכסים את המחבת וצולים ב 177° (175°C / גז
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תנור עד חתיכות עוף הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג שני ראשים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תעביר אותם למגש ותחמם אותם. זרוק עודף שומן מן המחבת ולעשות את הרוטב לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מתכונים מודפסים מחדש מבישול עם יין על ידי אן וילן, בהוצאת הארי נ ' אברמס, Inc. בשיתוף עם קופיה, המרכז האמריקאי ליין, מזון ואמנות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)