עוף שיכור
עוף שיכור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, יין, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
נגב את העוף מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מערבבים את כל החומרים המרינדה בשקית פלסטיק גדולה כבדה להגדיר מעל קערה.
מוסיף את העוף ולאטום את השקית עם מעט אוויר ככל האפשר, משאיר אותו בקערה. להשרות את העוף במקרר במשך יום, הופך אותו מעת לעת; התיק מבטיח כי כל העוף נשמר לח עם מרינדה.
כדי לצלות את העוף, לחמם את התנור ל 218° (220°C/גז 7). קח את העוף מן המרינדה, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותו בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מסבך את העוף, להגדיר אותו על הגב שלה במחבת צלייה; לחתוך את החמאה בפרוסות ולהגדיר אותם על השד. צולים את העוף, מתבלים לעתים קרובות, עד שהוא רוחש ומתחיל להשחים, כ -15 דקות. הפעל את העוף על רגל אחת ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות נוספות,צלי לעתים קרובות. סובב את הציפור על הרגל השנייה וצלה במשך 15 דקות נוספות. ולבסוף, להפוך אותו על הגב שלה כדי לסיים בישול, המאפשר 50 דקות עד 1 שעה זמן בישול כולל. כדי לבדוק, להרים את הציפור עם מזלג שני ראשים ויוצקים מיץ מן החלל; זה צריך לרוץ ברור, לא ורוד.
בינתיים לבשל את שעורת הפנינה: להמיס את החמאה במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך אבל לא חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השעורה ואת sauté 2 עד 3 דקות עד הגרגרים נראים שקופים.
מוסיפים את המניה עם מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות. טעם, ואם השעורה אינה מכרז, להוסיף מלאי יותר ולהמשיך רותח.
מורחים אותם על תבנית אפייה ומחממים אותם בתנור עם העוף במשך 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כי הם לא לשרוף.
תן להם להתקרר. כאשר השעורה מבושלת, מפזרים את השזיפים, משמשים ושקדים על גבי ולהשאיר, מכוסה, כדי להתחמם. פילאף שעורה ניתן לאחסן במקרר עד 2 ימים וחומם על גבי התנור רק לפני ההגשה.
כאשר העוף נעשה, להעביר אותו מגש לכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. להשליך שומן מהמחבת, משאיר מאחור את מיצי הבישול. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן המתוק ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כדי לפזר את המיצים.
מוסיפים את המניה ומבשלים שוב עד שהרוטב מתעבה מעט ומופחת בחצי. מסננים אותו לסיר, מחממים אותו, לטעום, ולהתאים את התיבול.
במידת הצורך, לחמם את פילאף שעורה.
מוסיפים את המרג ' ורם או פטרוזיליה; מערבבים כדי לערבב את כל החומרים ואת הטעם לתיבול. השליכו מיתרי מתיחה מהעוף וכפו את פילאף השעורה סביבו. להרטיב אותו עם קצת רוטב ולשרת את השאר בנפרד.
חותכים את העוף ל 6 עד 8 חתיכות, או להשתמש חזה מוכן או ירכיים (ההמלצה שלי). להשרות אותם במשך 1 עד 2 שעות.
מסננים ומלטפים את החלקים יבשים על מגבות נייר, ואז מכסים אותם בקמח מתובל. ממיסים את החמאה במחבת או במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה טובה מכל הצדדים. מכסים את המחבת וצולים ב 177° (175°C / גז
תנור עד חתיכות עוף הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג שני ראשים, 20 עד 30 דקות.
תעביר אותם למגש ותחמם אותם. זרוק עודף שומן מן המחבת ולעשות את הרוטב לפי ההוראות.
מתכונים מודפסים מחדש מבישול עם יין על ידי אן וילן, בהוצאת הארי נ ' אברמס, Inc. בשיתוף עם קופיה, המרכז האמריקאי ליין, מזון ואמנות.