עוף של אוהב גבינה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . אם יש לך אורגנו, גבינת מוצרלה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פונטינאן גבינה של מאהב ומוצרלה טוסט גבינה, פונדו של חובב גבינה, ו תבשיל הטונה של אוהבי הגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה שהיא עמוקה מספיק כדי לאפשר לפחות סנטימטר אחד בין העוף לבין החלק העליון של המנה.
בסיר גדול מעל חום בינוני, מערבבים יחד רוטב עגבניות, רסק עגבניות, סוכר, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו ושום.
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק עוף עם פירורי לחם עד מכוסה לחלוטין. מסדרים עוף בתבנית אפייה ומפזרים לטעום עם מלח שום ופלפל לפי הטעם. עוף למעלה עם חצי גבינת צ ' דר גרוסה ומוצרלה.
יוצקים רוטב עגבניות באופן שווה על פני עוף. שמור חצי מהגבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו, ומפזרים את השאר על העוף והרוטב.
מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים במשך כ 50 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
הסר נייר כסף, ומעל עם גבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו. להחזיר צלחת לתנור ולבשל, חשוף, עד הגבינה על גבי נמס.
הסר מחבת מהתנור ולתת לשבת חמש דקות לפני ההגשה.