זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . אם יש לך אורגנו, גבינת מוצרלה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פונטינאן גבינה של מאהב ומוצרלה טוסט גבינה, פונדו של חובב גבינה, ו תבשיל הטונה של אוהבי הגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה שהיא עמוקה מספיק כדי לאפשר לפחות סנטימטר אחד בין העוף לבין החלק העליון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בסיר גדול מעל חום בינוני, מערבבים יחד רוטב עגבניות, רסק עגבניות, סוכר, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו ושום.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
אורגנו
פטרוזיליה
שום
באזיל!
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק עוף עם פירורי לחם עד מכוסה לחלוטין. מסדרים עוף בתבנית אפייה ומפזרים לטעום עם מלח שום ופלפל לפי הטעם. עוף למעלה עם חצי גבינת צ ' דר גרוסה ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
מלח ופלפל
פירורי לחם
מוצרלה
עוף שלם
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
יוצקים רוטב עגבניות באופן שווה על פני עוף. שמור חצי מהגבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו, ומפזרים את השאר על העוף והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מוצרלה
גבינת צ ' דר
עוף שלם
רוטב
5
מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים במשך כ 50 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
6
הסר נייר כסף, ומעל עם גבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו. להחזיר צלחת לתנור ולבשל, חשוף, עד הגבינה על גבי נמס.