עור פירות
עור פירות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: עור פירות אוכמניות תות, טארט עור פירות דובדבן, ו תפוח קינמון פרי עור.
הוראות
מחממים את התנור ל 150 מעלות F (65 מעלות C). מכסים תבנית אפייה בשכבה של ניילון נצמד.
במיכל של בלנדר, לשלב את הסוכר, מיץ לימון, תפוח ואגס. מכסה ומכסה עד חלקה.
מורחים באופן שווה על המחבת מוכנה.
מניחים את המחבת על המדף העליון של התנור.
אופים במשך 5 עד 6 שעות, משאיר את הדלת לתנור פתוח. פירות יבשים כאשר פני השטח כבר לא דביק ואתה יכול לקרוע אותו כמו עור.
להפשיל על לעטוף פלסטיק ולאחסן בצנצנת אטומה.