עורות תפוחי אדמה מתוקים עם מייפל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, garnishes: סירופ מייפל, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר בקר טחון - וקליפות תפוחי אדמה מצופות תירס, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו קליפות בטטה.
הוראות
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 400 במשך 45 דקות עד שעה אחת או מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 דקות, או עד מכרז; מגניב.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, שמירה על עורות שלמים. עיסת מחית בקערת ערבוב עד חלקה; להוסיף גבינת שמנת, שמנת חמוצה וכפית אחת כל אחד תבלינים.
מערבבים היטב וכפית לתוך קליפות תפוחי אדמה. מערבבים יחד אגוזים, סוכר חום, חמאה ותבלינים הנותרים; מפזרים מעל.
מניחים קליפות תפוחי אדמה על תבנית אפייה ungreased; אופים ב 400 במשך 15 דקות. אם תרצה, טפטוף עם סירופ חם ומקשטים עם פרוסות תפוח ואגוזים נוספים.
וריאציה: עבור גרסה מתובלת, מחית את עיסת עם 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת, מיץ גרידה דק של 1 תפוז, 3 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל טחון ו 3 כפות חמאה; לקשט עם 1/3 כוס קלוי צנוברים.