זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, garnishes: סירופ מייפל, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר בקר טחון - וקליפות תפוחי אדמה מצופות תירס, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו קליפות בטטה.
הוראות
1
לנקב תפוחי אדמה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים ב 400 במשך 45 דקות עד שעה אחת או מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 דקות, או עד מכרז; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, שמירה על עורות שלמים. עיסת מחית בקערת ערבוב עד חלקה; להוסיף גבינת שמנת, שמנת חמוצה וכפית אחת כל אחד תבלינים.