קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה

עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב צלעות עוטפת מ 'שולחן המשפחה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1387 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמחי, זנגביל, עוטפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, ו טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים למעט בצל ירוק בבלנדר ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הבצל הירוק. התאם את הסוכר ו / או רוטב סויה לפי הטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים את הצלעות הקצרות על פני התבואה לרצועות דקות, על 1/3 אינץ ' עבה. מערבבים את הבשר לתוך המרינדה ומערבבים היטב. (הבשר יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות, או קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
להביא את הבשר לטמפרטורת החדר לפני הבישול. במחבת nonstick גדולה, לצרוב את הבשר, בקבוצות, על חום גבוה, 1 עד 2 דקות בכל צד עד השחמה בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מורחים כל עלה חסה עם כמות קטנה של רסק שעועית, אם משתמשים. מילוי עם קצת אורז, ירקות, קמחי, בשר בקר, לקפל לתוך חבילה, לארגן על מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קמחיקמחי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.