עטיפות שפמנון בשבוע
עטיפות שפמנון של שבוע הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 409 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תערובת קולסלו, שמן קנולן, טורטיות קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בטורטיות הקמח תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם צ'יפס סוכר קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מהר השבוע אסיה טורקיה חסה עוטפת, אסיה שפמנון עוטפת, ו עטיפות שפמנון קייג'ון עם סלט עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את תערובת הקולסלו, הבצל, הפלפל ותיבול 1/4 כפית. מערבבים רוטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את תערובת הפנקייק ואת התיבול שנותר.
מוסיפים דגים וזורקים למעיל.
במחבת טפלון קטנה על אש בינונית, מבשלים דגים בשמן עד להזהבה בהירה מכל הצדדים ופתיתי דגים בקלות בעזרת מזלג.
כפית תערובת סלט כרוב על טורטיות; למעלה עם דגים ומגלגלים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הנספח של מייסון ל ' אנבוי פינו נואר עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר]()
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.