עטיפת עוף באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל באפלו עוף לעטוף. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-564 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, עגבניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עטיפת עוף באפלו, עטיפת עוף באפלו, ו עטיפת עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מכרזי העוף המטוגן: בתנור הולנדי, יוצקים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הצד. צרף מדחום ומטגן עמוק, ולהפוך את החום בינוני גבוה. להביא את הטמפרטורה עד 350 ° F. בינתיים, לשלב את הקמח, פלפל שחור, ומלח בקערה רדודה.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה שנייה.
הוסף את מכרזי העוף לחמאה. באמצעות זוג מלקחיים, למשוך את מכרז אחד להחזיק מעל הקערה כדי לתת לחמאה עודף ליפול בחזרה.
להעביר את המכרז לתערובת הקמח ולזרוק עד מצופה. חזור על התהליך עד שכל המכרזים מצופים.
כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, להוסיף את המכרזים (אם כולם מתאימים בשכבה אחת) ומבשלים עד חום זהוב, כחמש דקות.
מסננים את המכרזים על מגבות נייר כאשר נעשה. חזור על התהליך אם יותר מכרזים צריך להיות מבושל. ואז לכבות את החום.
עבור עוטפת: בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את הרוטב החם פרנקים ומערבבים עד חלקה.
מעבירים את הרוטב לקערה גדולה ומוסיפים את מכרזי העוף המטוגן. לזרוק עד שהם מצופים.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני.
הוסף אחת העטיפות ולתת להתחמם במשך כמה שניות בכל צד. חזור על התהליך עד שכל העטיפות יתחממו.
כדי לבנות, לקחת לעטוף אחד ולהוסיף שניים מכרזים עוף מטוגן רטובים, קומץ של רומיין, 1/4 כוס הגבינה הכחולה, ו 1/4 של העגבניות הקצוצות. מקפלים את לעטוף כמו בוריטו, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב לשרת. חזור על התהליך עם שאריות העטיפות.