"עין-קיר מצופת עשב" של סימון עם לובסטר פירוגי.
מרק העשב של סמיון עם לובסטר פירוגי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1175 קלוריות, 159 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו פילה בס, עלי פטרוזיליה שטוחים, חמאת כמהין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Walleye מצופה בקמח תירס, לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, ו זנבות לובסטר צלויים בחמאת עשבי תיבול.
הוראות
בסיר, להרתיח את ציר העוף על חום גבוה בינוני עד מופחת 2/3 כוס. להפחית את החום נמוך לטאטא בחמאת כמהין וחמאה ללא מלח, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. מערבבים ב 1 כף של עירית ועונה עם מלח ופלפל.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הנותרים 1/3 כוס עירית עם פטרוזיליה, בזיליקום ואת 1/3 כוס שמן זית; להתמזג עד טחון.
מעבירים את מחית העשב לקערה ומערבבים בפירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל.
קו גיליון אפייה עם קלף מברשת אותו עם שמן. מניחים את הדגים על תבנית האפייה, עור בצד למטה, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה פילה עם תערובת עשבי תיבול, לחיצה עליו קלות עם האצבעות.
אופים את הדג במשך 12 עד 14 דקות, או עד שהוא פתיתים בקלות בחלק העבה ביותר.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את Pierogi לובסטר עד אל דנטה, על 3 דקות.
לנקז היטב ולחזור למחבת. לחמם מחדש את רוטב חמאת כמהין ולזרוק 1/4 כוס שלו עם pierogi. מסדרים 3 pierogi על כל אחד 4 צלחות גדולות ויוצקים את רוטב חמאת הטראפל הנותרים עליהם. הגדר את הדגים לצד או על גבי ומגישים.