עלה בננה מאהי מאהי עם הדרים וצ'ילי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מאהי מאהי עלה בננה עם הדרים וצ'ילי. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו בצל, ליים, פילה מאהי מאהי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. ציון זה מוצק. נסו שרימפס ומאהי מאהי הדר סביצ'ה, קשיו-קוקוס קרום מאהי מאהי עם סלסה בננה כתומה, ו הדר מאהי מאהי טאקו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכניסים את הצ ' ילי לקערה, מכסים במים רותחים ומשרים עד שהם גמישים, כ -15 דקות. שמרו 1 כף מנוזל ההשריה, ואז סננו את הצ ' ילי.
בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום, האורגנו והכמון ומבשלים עד שהבצל רך אך לא שחום, כ -5 דקות.
מעבירים לבלנדר יחד עם נוזל ההשריה הצ 'ילי השמור, הצ' ילי, מיץ התפוזים, מיץ הליים ו -1 1/2 כפיות מלח; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
קפלו את עלי הבננה וחתכו לשש חתיכות באורך 12 אינץ'; שוטפים ומייבשים.
הניחו עלה בננה עם הצד המבריק כלפי מטה על משטח עבודה. מצפים את הדג בנדיבות בתערובת הצ ' ילה המחית.
מניחים 1 פילה מהי מהי במרכז העלה ומעליהם פרוסה כל אחד מתפוז וליים. מקפלים 2 קצוות מנוגדים של העלה מעל הדג, חופפים אותם כדי לסגור היטב את הדג, ואז תוחבים את הקצוות הפתוחים מתחת.
מעבירים לתבנית צלייה גדולה או לתבנית אפייה. חזור על הפעולה כדי להכין עוד 5 פילה עטוף עלים בננה, ואז העביר את התבנית למקרר ותן לדג להשרות 1 עד 3 שעות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מוציאים את התבנית מהמקרר ומכסים היטב בנייר כסף.
אופים עד שהדג פשוט מבושל, פותחים חבילה לבדיקת תקינות, כ-35 דקות.
מעבירים לצלחות ופורקים בזהירות ממש לפני האכילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פתגם פינו גריגיו יין. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![פתגם פינו גריגיו יין]()
פתגם פינו גריגיו יין
אגס זוהר ותפוח הערות אנימציה עם ניחוחות של סיד ולימון.