עם ביצים, בייקון ופרמזן, אתה פשוט לא יכול להשתבש
עם ביצים, בייקון ופרמזן, אתה פשוט לא יכול להשתבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תה קר האי הלא נכון, שוקולד-בייקון שקדים-גלידת בייקון וביצים, ו ביצי פרמזן.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן.
הוסף כרישה למחבת ו sautée עד רך, על 6 דקות. תניח בצד.
בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך עדיין מוצק לנשיכה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
להקציף ביצים וגבינת פרמזן 1/2 כוס בקערה בינונית להתמזג. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה לכרישה במחבת.
יוצקים תערובת ביצה על פסטה ומערבבים (אני שם את המחבת על חום נמוך מאוד) עד הרוטב הוא רק שמנת וביצים כבר לא גלם, על 2 או 3 דקות. תיזהר לא לבשל יותר מדי, או שהביצים יתערבלו.
הוסף חלק הנותרים 1/4 כוס פסטה בישול נוזלי אם פסטה יבש.
מערבבים את הבייקון והפטרוזיליה.
מגישים פסטה עם גבינת פרמזן נוספת.