גזר קלוי ושומר עם עגבניות ופסטו זית
גזר קלוי ושומר עם עגבניות ופסטו זית דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 115 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גזר, מלח ופלפל, עגבניות-זית פסטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עגבניות מיובשות ופיצת פסטו עם סלמי + פלפלים אדומים קלויים, עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת.
הוראות
בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את הבצל עם גזר, שומר ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צולים את הירקות במשך 20 דקות, או עד פריך-רך וזהוב.
בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיף את הפסטו לירקות; לזרוק למעיל. אם באמצעות הזיתים, לפזר אותם על גבי.
אופים את הירקות במשך 10 דקות יותר, או עד רך משחימים.
מעבירים לקערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מגישים השליכו עם פסטה או כמנה צדדית עבור סלמון צרוב, סטייק או חזיר.